ویزای کانادا-Canada Visa


ویزای کانادا-Canada Visa

انواع ویزای کانادا-Types of Canada Visa

انواع ویزای کانادا شامل مواردی متعددی چون ویزای تویستی، ویزای تحصیلی، ویزای فرصت مطالعاتی و … است. به طور کلی انواع ویزای کانادا اساسا به دو دسته کلی تقسیم بندی می‌شود: 1- ویزای موقت کانادا  2- ویزای اقامت دائم کانادا

برای ثبت درخواست و دریافت هر یک از ویزاهای کانادا از دو طریق ثبت نام آنلاین ویزای کانادا و مراجعه حضوری به سفارت کانادا می‌توان اقدام کرد.

ارائه مدارک به صورت دستی و پرکردن مدارک در محل سفارت کانادا که اصطلاحا به آن (Draft یا Paper) می‌گویند.

 

به دلیل بسته بودن سفارت کانادا متقاضیان دریافت ویزای کانادا می‌بایست برای انگشت‌نگاری (بیومتریک) به یکی از وَکهای دفاتر VFS در کشورهای اطراف ایران مراجعه کنند.

بنابر اعلام سایت رسمی سفارت کانادا در حال حاضر بهترین روش برای درخواست ویزای این کشور، ثبت نام آنلاین ویزای کانادا است.

ویزای موقت کانادا-Canada Temporary Visa

با ویزای موقت کانادا فرد طی زمانی مشخص و محدود اجازه ورود به خاک کانادا را خواهد داشت. ویزای موقت کانادا شامل سه زیرمجموعه اصلی است: 1- ویزای توریستی کانادا 2- ویزای تحصیلی کانادا 3- ویزای همراه کانادا

ویزای توریستی کانادا-Canada Visitor Visa

ویزای توریستی کانادا با اهدافی توریستی صادر می‌شود.در حال حاضر این ویزا به شکل ویزای مولتی کانادا (Canada Multiple Visa) که در ایران با نام‌هایی همچون ویزای ۵ ساله کانادا نیز معروف شده، صادر می‌شوند. در واقع بنابر اعلام وب سایت سفارت کانادا به افسران مهاجرت این کشور توصیه شده‌است ویزای توریستی کانادا را تا جای ممکن به شکل ویزای مولتی صادر کنند.

دارندگان ویزای مولتی کانادا قادر خواهند بود تا زمان اعتبار ویزای خود در هر زمان و بدون محدودیت وارد خاک کانادا شوند و هر بار تا مدت ۶ ماه در این کشور اقامت داشته باشند. بعد از گذشت ۶ ماه کافی است یک بار ولو به مدت ۶ ساعت از کانادا خارج شوند و مجددا به این کشور بازگردند تا اقامت آنها در کانادا برای ۶ ماه دیگر بلامانع باشد.

اعتبار ویزای مولتی کانادا تا زمان اعتبار پاسپورت است

خدمات هلدینگ برای ویزای توریستی کانادا به دو شکل ویزای تضمینی کانادا و یا ویزای نرمال در دسترس متقاضیان است.

ویزای تضمینی کانادا-Canada Guaranteed Visa

ویزای تضمینی کانادا نوعی ویزای توریستی است که خود متقاضی دعوتنامه‌ای رسمی از شرکت، سازمان و یا فردی حقیقی ندارد.البته لفظ ویزای تضمینی کانادا که به اشتباه و با اهداف سودجویانه توسط برخی موسسات و افراد به معنی تضمین ویزا شدن در بین متقاضیان تفسیر شده‌است به هیچ وجه وجهه قانونی و اجرایی ندارد. خدمات ویزای تضمینی به این معنی است که در صورت رد درخواست متقاضی، تمامی وجه پرداختی از طرف وی بازپرداخت خواهد شد.

ویزای نرمال کانادا-Canada Normal Visa

در این نوع ویزا ارائه دعوتنامه بر عهده خود متقاضی خواهد بود و روند درخواست ویزای کانادا طبق روال مرسوم صورت خواهد گرفت.

سوپر ویزای کانادا-Canada Super Visa

سوپر ویزای کانادا، نوعی ویزای توریستی کانادا برای والدین و یا پدر بزرگ و مادربزرگ فردی است که در کانادا اقامت دائم دارد. به بیان دیگر دعوت کننده می‌بایست فرزند و یا نوه متقاضی باشد. حداقل حقوق پایه دعوت کننده در کانادا نباید از ۲۴۰۰۰ دلار در سال کمتر باشد؛ مدارک اقامت و برگه‌های ارزشیابی شرایط مالی و مالیاتی فرد دعوت کننده نیز حتما باید ضمیمه پرونده درخواست سوپر ویزای کانادا شود. همچنین دعوت کننده باید بیمه خدمات درمانی متقاضی را حداقل برای یک سال از داخل خاک کانادا پرداخت کرده و فرد دعوت شونده باید زیرنظر پزشکان مورد اعتماد سفارت معاینه شود. تاییده پزشک معتمد سفارت از آن جهت است که سلامت متقاضی پیش از ورود به کانادا تایید شود تا هدف از اقامت در کانادا درمان و تحمیل هزینه‌های درمانی به دولت کانادا نباشد. اعتبار سوپر ویزای کانادا تا ده سال است اما از آنجائیکه گذرنامه‌های ایرانی حداکثر تا پنج سال اعتبار دارند، ویزا کانادا که از این طریق به متقاضیان ایرانی تعلق می‌گیرد پنج ساله است. این ویزا چند بار ورود است و به دارنده آن اجازه می دهد در هر بار ورود حداکثر دو سال در کانادا اقامت داشته باشد. پس از پایان اعتبار پاسپورت متقاضی نیاز به اقدام مجدد نیست و تنها برچسب سوپر ویزا بر روی پاسپورت جدید الصاق می‌شود.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا-Canada Student Visa

ویزای تحصیلی کانادا شامل انواع زیر میباشد:

ویزای دانش آموزی کانادا
ویزای دانشجویی کانادا-Canada Student Visa
ویزای فرصت مطالعاتی کانادا-Canada Studies Opportunity Visa

به منظور ارتقای تبادلات علمی و فرهنگی مابین کانادا و دانش پژوهان سایر کشورها، تسهیلاتی به منظور ارائه ویزای فرصت مطالعاتی کانادا به واجدین شرایط، اعطا می‌شود. متقاضیان می‌توانند پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، موسسه علمی و یا مراکز هنری کانادا، جهت دریافت ویزای فرصت مطالعاتی  اقدام نمایند. از آنجائیکه این ویزا در رده‌بندی خاصی بین ویزاهای تحصیلی و کاری جای میگیرد، انتخاب نوع صحیح ویزا از اهمیت زیادی در پروسه اقدام برای ویزای فرصت مطالعاتی برخوردار است.

اکثر متقاضیان می‌بایست جهت دریافت ویزای کاری اقدام نمایند و برحسب مورد که آیا در حین دوره از استاد و مرکز آموزشی مقصد حقوق دریافت می‌کنند یا خیر، باید فرم‌های مربوطه را تکمیل و هزینه های مرتبط را به اداره مهاجرت کانادا پرداخت نمایند. در برخی موارد با توجه به طول مدت دوره و ماهیت علمی یا پژوهشی آن می‌توان برای سایر ویزاها، مانند ویزاهای تحصیلی و یا حتی ویزیتور عادی اقدام نمود. متقاضیان ویزای فرصت مطالعاتی کانادا معمولا از شرایط علمی، پژوهشی و فرهنگی خاصی برخوردار هستند.

مطالب پیشنهادی : 15 مزیت مهاجرت به کشور کانادا ، وقت سفارت کانادا

 

ویزای همراه تحصیلی کانادا (برای والدین، فرزندان و همسر)

از دو طریق می‌توان برای ویزای همراه کانادا اقدام کرد:

  • ویزای توریستی یا Temporary Resident Visa: در این نوع ویزا که همزمان با درخواست ویزای تحصیلی محصل در دانشگاه و یا مدرسه ارسال می‌شود، والدین دانش آموز و یا دانشجو می‌توانند ویزای همراه کانادا را با اعتباری ۶ ماهه دریافت نمایند. همچنین در این نوع ویزا که به آن ویزای TRV گفته می‌شود در صورتیکه یکی از والدین دارای ویزای کار یا تحصیل در کانادا باشد، فرزندان آنها برای دریافت ویزای تحصیلی نیازی به ارایه نامه قبولی از مدارس را ندارند و میتوانند بدون مشکل برای ویزای کانادا درخواست کنند.
  • ویزای اجازه کار یا OPEN WORK PERMIT: اگر متقاضی در یکی از دانشگاه‌ها و یا کالج‌های معتبر کانادا به صورت تمام وقت پذیرفته شده باشد یا در حین تحصیل باشد، همسر وی می‌تواند برای ویزای کار اقدام نماید. این ویزا به همسر متقاضی این اجازه را خواهد داد که به صورت تمام‌وقت و بدون نیاز به دریافت مجوز درکانادا کار یا تحصیل کند. برای این نوع ویزا می‌توان همزمان با درخواست ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد و یا پس از پذیرش تحصیلی و استقرار یکی از زوجین در کانادا برای همسر وی اقدام درخواست ویزای اجازه کار داده شود.

ریجکت ویزای کانادا

دلایل عمومی ریجکت ویزای کانادا-Reasons for Reject of Canada visa

به طور کلی علت مردود شدن ویزای کانادا این است که آفیسر قانع نمیشود که قصد شما از ماندن در کانادا موقت است و او بر این عقیده است که شما قصد اقامت بلند داشتن در کانادا را دارید. البته گاها وجود مشکلات در پرونده و کمبود مدارک موجب ریجکتی ویزای کاناداست. در این راستا باید سناریو و برنامه ریزی شما طوری باشد که بتوانید آفیسر را قانع کنید. در غیر اینصورت او ویزای کانادا شما را مردود میکند. موارد زیادی در تصمیم آفیسر برای صدور یا ریجکت ویزا دخیل هستند.

 

به طور مثال متقاضی که ۴۰ سال دارد و دارای مدرک دیپلم و مدرک زبان هم ندارد، او متاهل بوده و همزمان برای خود ویزای دانشجویی و برای همسر و فرزندش ویزای همراه درخواست کرده است. پرونده ایشان توسط آفیسر مردود اعلام شده زیرا آفیسر شک دارد که قصد متقاضی از مهاجرت به کانادا موقت باشد. به همین دلیل متقاضی را به دلیل عدم ارائه برنامه تحصیلی مناسب و عدم قانع شدن در خصوص بازگشت او در پایان تحصیل مردود کرده است.

 

ریجکت ویزای توریستی کانادا-Reject of Canada Tourist Visa

اگر شما درخواست ویزای توریستی کانادا بدهید و آفیسر قانع نشود که قصد اصلی شما بازدید از کاناداست، او ویزای کانادا شما را مردود خواهد کرد. دلیل اصلی مردود شدن در ویزای توریستی کانادا هم یکی از عوامل زیر است:

نداشتن بودجه کافی برای پرداخت هزینه های سفر
ضعیف بودن شرایط مالی فرد دعوت کننده شما
هدف از سفر برای آفیسر قانع کننده نباشد و او بر این عقیده باشد که شما قصد اقامت بلند مدت در کانادا را دارید
سابقه سفرهای قبلی شما
نداشتن برنامه درست و مشخص برای سفر
عدم ارسال درست و کامل مدارک و فرم ها
پیوند های شما با کشور مبدا

ریجکت ویزای تحصیلی کانادا-Reject of Canada Student Visa

معمولا در هنگام ریجکت ویزای تحصیلی کانادا، متقاضی متن این چنین دریافت میکند:

بر اساس قوانین مهاجرت به کانادا متقاضی باید تصمیم خود برای بازگشت به کشورش پس از تحصیل در کانادا را نشان دهد. شما باید به ویزا آفیسر نشان دهید که واجد شرایط قوانین ویزا بر اساس بند ۱۲ قانون هستید و همچنین باید اثبات کنید که دارای بودجه کافی برای پرداخت هزینه های شهریه و هزینه های زندگی خود در کانادا هستید. پس از بررسی دقیق تمامی مدارکی که برای ما ارسال کردید، بنده قانع نشدم که شما واجد شرایط برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا میباشید. به همین دلیل ویزای تحصیلی شما را مردود اعلام میکنم. دلیل این تصمیم به خاطر یکی یا چند مورد از موارد زیر است:

شما اثبات نکردید که دارای بودجه کافی برای تحصیل و زندگی و بازگشت به کشور خود هستید.
شما مرا قانع نکردید که پس از اتمام دوره کانادا را ترک خواهید کرد.
شما تمام مدارک را ارسال نکرده اید.
بر اساس مدارک و فرم های ارسالی من قانع نشدم که شما همه موارد را به درستی تکمیل کرده باشید.
برنامه تحصیلی شما
پیوند های شما با کشور مبدا

ریجکت ویزای همراه دانشجو

همراه دانشجویان در کانادا میتوانند به صورت قانونی درخواست ویزای کار بدهند. همچنین فرزندان متقاضی امکان درخواست ویزا همراه را دارند. اما مردودی در ویزای همراهان بیش از ویزاهای دیگر مشاهده میشود.

یکی از انواع مردودی هایی که در متقاضیان ویزای همراه دانشجویی زیاد دیده میشود، ریجکت ویزای کار همراه دانشجویان است. ما موکلین بسیاری داریم که در اخذ ویزای open work permit برای همراه ناکام مانده اند. در این خصوص نیز نحوه تنظیم سناریو ویزا حائز اهمیت میباشد. زیرا همراهی همسر میتواند این نشانه را برای آفیسر تقویت کند که متقاضی و همراه اون قصد ترک کانادا در پایان تحصیل را ندارند و این موضوع میتواند منجر به مردودی پرونده شود.

جهت جلوگیری از این موضوع، لیستی از مسائل را متقاضی باید رعایت کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد بهتر است با مشاورین خبره مشورت کنید.

اقدامات پس از مردود شدن در ویزای کانادا

اقدامات پس از مردود شدن در ویزای کانادا

بسیاری از متقاضیان سوال میکنند که پس از ریجکت شدن در ویزای کانادا چه راهکارهایی وجود دارد؟ آیا پس از مردود شدن در ویزای کانادا امکان اپلای مجدد هست؟‌ دلایل ریجکت شدن ویزای کانادا چیست؟‌

به دفعات متعدد مشاهده شده است که متقاضی ویزای کانادا که در بار اول مردود شده در دفعات بعدی موفق به اخذ ویزا گردیده است. مساله اصلی، دانستن این که دلیل اصلی مردودی پرونده ویزای کانادا چه بوده و اینکه آفیسر دقیقا به چه دلایلی ویزا را رد کرده است بسیار حائز اهمیت است. نامه مردودی که پس از انگشت نگاری در دفاتر وک صادر میشود معمولا موارد کلی و جنرال را مورد اشاره قرار می دهد که این موضوع کمک دقیقی به متقاضیان جهت برطرف کردن مشکلات پرونده نمیکند. در این موارد امکان دریافت اطلاعات دقیق مبنی بر نظر افیسر در هنگام مردود کردن پرونده وجود دارد و بر اساس آن متقاضی میتواند رویکرد آفیسر را نسبت به پرونده بداند. با دلایل اصلی ریجکت شدن پرونده و برطرف کردن آن دلایل متقاضی میتواند شانس خوبی برای قبولی در دفعات بعدی داشته باشد. هرگز بدون ایجاد تغییر در پرونده درخواست مجدد ویزا ندهید زیرا به احتمال قریب به یقین همان نتیجه را خواهید گرفت.

 

زمان اقدام مجدد پس از ریجکت شدن ویزای کانادا

قانون مشخصی برای اینکه با چه بازه زمانی پس از ریجکت ویزای کانادا درخواست مجدد بدهید وجود ندارد ولی از نظر تجربی بهتر است زمانی مجدد درخواست دهید که علت اصلی مردودی را میدانید و در خصوص رفع آن مشکل قدم برداشته اید. پس از رفع مشکل پرونده میتوانید بلافاصله درخواست مجدد برای ویزای کانادا را بدهید.  متاسفانه حتی در صورتی که با فاصله یک روز درخواست ویزا دهید، باید انگشت نگاری را تجدید کنید. انگشت نگاری برای ویزای کانادا پس از ریجکت شدن باز الزامی میباشد. همچنین شما میبایست تمام هزینه های مربوط به اداره مهاجرت کانادا را مجدد پرداخت کنید.

چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا-Required Documents for Canada Tourist Visa

1 )اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه ی پاسپورتهای قدیمی که در آنها ویزا درج شده است
2 )یک قطعه عکس جدید 5.4 x 5.3 رنگی با زمینه ی سفید
3 )ترجمه ی شناسنامه و کارت ملی
4 )ترجمه ی سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر
5 )ترجمه ی گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان
6 )تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه
7 )مدارک مالی، شامل نامه ی تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه ی حساب که
نشاندهنده ی میزان درآمد ماهیانه ی متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده ی بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل،
و اجاره نامه دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه ی تمکن مالی و ریزپرینت 4 ماه آخر یک ماه است)
8 )ترجمه ی اسناد ملکی.
9 )مدارک شغلی برای کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد
سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، و مدتزمان موافقتشده با مرخصی)، ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه ی لیست بیمه ی دو ماه آخر، و
ترجمه ی حکم کارگزینی
کارفرمایان: ترجمه ی آگهی تأسیس، آگهی تغییرات، و آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه ی رسمی، ترجمهی لیست بیمه و فیش
حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمهی آخرین لیست مالیاتی پرداختشده، نامه ی تمکن بانک شرکت، و ریزپرینت 4 ماه آخر به لاتین
تجار: ترجمه ی کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه ی لیست پرداخت بیمه
پزشکان: ترجمه ی پروانه ی دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه ی پروانه ی مطب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداختشده، و ترجمه ی
لیست پرداخت بیمه
مهندسان: ترجمه ی پروانهی نظام مهندسی یا جواز ساخت
کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه ی پروانه ی بهره برداری، ترجمه ی جواز کسب، ترجمه ی آخرین لیست مالیاتی پرداختشده، و
ترجمه ی لیست پرداخت بیمه
بازنشستگان: ترجمه ی حکم بازنشستگی و ترجمه ی فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه ی حکم افزایش
حقوق بازنشستگی ارائه شود)
10 )دعوتنامه، شامل مشخصات کامل دعوتکننده و متقاضی، نسبت، دلیل سفر متقاضی، آدرس و تلفن، مدتزمان اقامت، و هرگونه موارد مرتبط
دیگر )دعوتنامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Public Notary )برسد
مدارک فرد دعوت کننده: ارائه ی کارت شهروندی (Card Citizenship Canadian )پاسپورت کانادایی، شناسنامه ی کانادایی
(Certificate Birth Canadian ،)یا کارت اقامت (CARD PR )از سوی فرد دعوتکننده الزامیست. همچنین، سایر مدارک فرد
دعوتکننده، شامل گواهی اشتغال به کار، نامه ی بانک، برگههای مالیاتی (Assessment of Notice ،)و فرمهای T4 یا T1 تأثیر بسیار
زیادی روی نتیجه ی درخواست ویزای فرد دعوتشونده دارند
در صورت نداشتن دعوتنامه، ارائه ی رزرو هتل و شرح برنامه ی سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامیست
11 )ترجمهی رضایتنامه ی محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایتنامه باید از سوی کسی باشد که
آنها را همراهی نمیکند.

برای دریافت مشاوره رایگان در مورد ویزای کانادا با کارشناسان آداک سفر پایا به شماره 021-44177000 تماس حاصل نمائید.


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


1 دیدگاه در مورد “ویزای کانادا-Canada Visa” ثبت شده است